JÄMFÖRELSE AV MODAFINIL MED ANDRA NOOTROPICS

Armodafinil vs Modafinil (Provigil)

Kemikalien armodafinil är en isomer av modafinil och har därför samma molekylära struktur.

Armodafinil har samma indikationer för användning som Modafinil, men den högsta rekommenderade dosen är något lägre än Modafinils högsta dos. Samtidigt är Modafinil ett mer populärt läkemedel än
Armodafinil.

Alla reagerar individuellt på varje läkemedel, vilket innebär att om Modafinil inte fungerar kan man prova Armodafinil och vice versa.

Nuvigil vs Modafinil (Provigil)

Nuvigil är det mest populära läkemedlet som innehåller den aktiva ingrediensen armodafinil i sina tabletter. Modafinil köp i Sverige.

Adrafinil vs Modafinil (Provigil)

Den aktiva ingrediensen Adrafinil är en föregångare till Modafinil och metaboliseras till Modafinil när den finns i kroppen. Adrafinil och Modafinil är därför samma substans i kroppen. Det verkar dock rimligare att ta piller som innehåller Modafinil eftersom kroppen inte behöver tid för att “metabolisera” det.

Adderall vs Modafinil (Provigil)

Kemikalien Adderall har liknande effekter som Modafinil, men är en mer kraftfull drog.

Adderall ordineras också för behandling av narkolepsi, precis som Modafinil, men Adderall är mer beroendeframkallande och har starkare biverkningar.

Ritalin vs Modafinil (Provigil)

Ritalin är ett allmänt använt läkemedel som innehåller den aktiva ingrediensen metafenidat. Ritalin, liksom modafinil, föreskrivs för behandling av narkolepsi och ADHD, men Ritalin kan ha allvarligare och mer beroendeframkallande biverkningar.

Modalert vs Modafinil (Provigil)

Modalert är handelsnamnet för ett läkemedel som innehåller den aktiva ingrediensen Modafinil.

Koffein vs. Modafinil (Provigil)

Koffein är ett psykoaktivt ämne som finns i kaffe, te, mate, läskedrycker, livsmedel och läkemedel. Koffein stimulerar och påskyndar aktiviteten i det centrala nervsystemet och används för att få dig att känna dig energisk och alert. Koffein kan förstärka effekterna av Modafinil, men samtidig användning rekommenderas inte. Ja, koffein kan tas i en enda kopp kaffe för att förstärka effekterna av Modafinil vid rätt tidpunkt.

Piracetam vs Modafinil (Provigil)

Piracetam är föregångaren till alla nootropics. Trots sin långa historia är piracetam fortfarande ett av de bästa läkemedlen för effektiv och säker mental stimulering och förebyggande av många sjukdomar.

Piracetam och Modafinil är olika kemikalier med olika verkningsprinciper och andra egenskaper.

Piracetam är skonsamt för långvarig användning i olika åldersgrupper.

Modafinil är en kraftfull produkt för höga prestationer på jobbet och i studier.

Om du vill uppleva en riktig väckarklocka under en lång och ansträngande period av arbete eller studier, om du behöver hjälp med sömnstörningar, om du vill öka ditt minne och din talförmåga, är Modafinil ditt val – ett smart läkemedel för smarta människor.